Sellerirotsuppe
Stekt bacon og sellerirotterninger
Bladpersille og krutonger
Langtidsbakt svinenakke
Sesongens rotgrønnsaker
Bakte poteter og sennepssaus
Mørk sjokolademousse
Bær og mynte
Gulrot og gresskarsuppe
Stekt chorizo og rømme
Pannestekt sei
Karamelseirert løk og remulade
Serveres med bakte poteter og persille
Eplecrumble med vaniljeis
Spelt-risotto
Høstens sopp og karse
Ovnsbakt lyr
Glasserte gulrøtter og hvitvinssaus
Servers med bakte poteter
Vanilje panna cotta
Bærcolies og mynte
Pastinakksuppe
Stekt pastinakk og parma-chips
Urtebakt kyllingbryst
Stekte grønnsaker og paprikasaus
Servers med bakte poteter
Pavlova med fransk vaniljesaus
Blåbær og sitronmelisse
Obs! Ved bestilling av konsert-menyen må man bestille bord fra senest kl. 18.00. (med unntak av lørdag 5. oktober, da kan konsert-menyen bestilles fra senest kl. 19.00)
Konsert-menyen forhåndsbestilles ved å oppgi i bordreservasjonen av dere ønsker konsert-menyen.